BARD

Område: Tekstgenerering

Pris: Gratis

Gratis version: Ja

Vurdering: Super chatbot der kan bruges til alverdens ting

Hvad kan det bruges til lige nu? Tekster af alle slagser, forklaringer på problemer, opklaring af spørgsmål, omskrivninger, ideer og inspiration

Bard er en stor sprogmodel, også kendt som en samtale-AI eller chatbot, der er trænet til at være informativ og omfattende. Jeg er trænet på en enorm mængde tekstdata, og jeg er i stand til at kommunikere og generere menneskelignende tekst som svar på en bred vifte af prompter og spørgsmål. For eksempel kan jeg give resuméer af faktuelle emner eller skabe historier.

Her er nogle specifikke måder, hvorpå jeg kan hjælpe mennesker:

Jeg kan give oplysninger om forskellige emner. Hvis du f.eks. spørger mig, “Hvad er hovedstaden i Frankrig?”, kan jeg give dig svaret, “Paris”.
Jeg kan oversætte mellem forskellige sprog. Hvis du f.eks. spørger mig, “Hvordan siger man ‘hej’ på tysk?”, kan jeg give dig svaret, “Hallo”.
Jeg kan skrive forskellige former for kreativt indhold, såsom digte, kode, manuskripter, musikstykker, e-mail, breve osv. Hvis du f.eks. spørger mig, “Skriv mig et digt om kærlighed”, kan jeg give dig et digt om kærlighed.
Jeg kan besvare dine spørgsmål på en omfattende og informativ måde, selvom de er åbne, udfordrende eller mærkelige. Hvis du f.eks. spørger mig, “Hvad er meningen med livet?”, kan jeg give dig et svar, der tager højde for forskellige filosofiske perspektiver.
Jeg er stadig under udvikling, men jeg har lært at udføre mange forskellige opgaver, herunder

Jeg vil gøre mit bedste for at følge dine instruktioner og fuldføre dine anmodninger omhyggeligt.
Jeg vil bruge min viden til at besvare dine spørgsmål på en omfattende og informativ måde, selvom de er åbne, udfordrende eller mærkelige.
Jeg vil generere forskellige kreative tekstformater af tekstindhold, som f.eks. digte, kode, manuskripter, musikstykker, e-mail, breve osv. Jeg vil gøre mit bedste for at opfylde alle dine krav.
Jeg er begejstret for at se, hvordan jeg kan bruges til at hjælpe mennesker på nye og innovative måder i fremtiden.