KDH-logo-1920x400

KENDER DU HENDE

Kom med på jagt efter Danmarkshistoriens oversete kvinder


KENDER DU HENDE er en inspirerende og lærerig serie, der dykker ned i en række danske kvinders historie og deres kamp for at overvinde samtidens enorme modstand og forfølge deres drømme og ambitioner.


Serien har til hensigt at udbrede kendskabet til de markante kvinder, deres liv fra barn til voksen, og deres ekstraordinære bedrifter, som i dén grad er blevet overset i vores fælles Danmarkshistorie. Serien ønsker at inspirere den nye generation af ildsjæle til også at have modet til at gå forrest!


KENDER DU HENDE er skabt af manuskriptforfatter Lykke Sand Michelsen og instruktør Karla von Bengtson, og er produceret af Copenhagen Bombay med støtte fra Det Danske Filminstitut og FilmFyn. Sammen med en række kvindelige designere og animatorer, har vi givet hver kvinde deres eget, unikke univers og visuelle udtryk.

Serien kan opleves på streamingtjenesten Nordisk Film+ og på TV2 PLAY’s børneunivers Oiii

Sæson 1
Episoder: 6
Varighed: 5 min.
Målgruppe: 4-10 år
Sæson 2 (I produktion)
Episoder: 6
Varighed: 5 min.
Målgruppe: 4-10 år

PSSSST!

ER DU UNDERVISER? Så se lige med her!

Vidste du, at der er tilknyttet et helt læringsunivers til KENDER DU HENDE, hvor du blandt andet kan gå på historisk skattejagt?


Ved at integrere læringsindhold med serien, har vi skabt en tematisk platform til lærere og elever i indskolingen. Vi håber, at både børn og voksne vil gå i dialog med portrætterne, og at de sammen kan lære de betydningsfulde danske kvinder bedre at kende.